Siksnas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Jureckis un Ko, SIA, Autoserviss un veikals

Kapsētas 9/15, Liepāja LV-3401
Riepas, stikli, blīves, stūres un piekares daļas, filtri, bremžu sistēmas daļas, motoru daļas, troses, siksnas
ZL.LV iesaka

Piespēle, SIA, veikals

Cēsu 19, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
želejakumulatori, destilēts ūdens, virsbūves rezerves daļas, gultņi, amortizatori, šarnīri, jaunas rezerves daļas, siksnas

Jelgavas Impērija, SIA, Veikals

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa 32, Jelgava LV-3001
vītņstieņi, troses, ķēdes, skavas, apaļstieņi, štropes, vītņgrieži, griezējdiski, smilšpapīrs, slīpripas, siksnas

Bauska lauktehnika 1, SIA

"Bauskas "Lauktehnika"", Rītausmas, Īslīces pagasts, Bauskas nov. LV-3901
Siksnas . Instrumenti. Lopkopības fermu iekārtas. Pļaujmašīnas, (pļaujmašīna). Arkli, (arkls)., sajūga diski, paranīts, bremžu šķidrums, auto šampūns, šķidrās ziepes, šķīdinātājs, kravas stiprināšanas siksnas

Tedijs, veterinārā klīnika, zooveikals, SIA Janas veterinārā prakse

Uzvaras bulvāris 30, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
, sakas, ādas kakla siksnas , kaltētas trahejas, kaltēti kuņģi, kaltētas plaušas, ķemmes, šampūni, šampūns, , paladziņi, treniņu paladziņi kucēniem, krūšusiksnas, krūšu siksnas , beramā, sveramā barība, sausā,

Bišu dārzs, SIA, Veterinārā klīnika

Paula Lejiņa 5, Rīga LV-1029
pilieni dzīvniekiem, dzīvnieku pilieni, zoo veikali, Hills, Royal Canin, Specific, TROVET, Virbac, kakla siksnas

Universitātes Vetfonds, SIA, Veterinārā aptieka

Kristapa Helmaņa 8, Jelgava LV-3004
sukas, ķemme, ķemmes, kliperis, kliperi, kliperu asmeņi, radiosētas, mikročips, mikročipi, pretblusu siksnas

BarberDog, suņu un kaķu frizētava

Latgales 250 k-4, Rīga LV-1063
dažāda izmēra virves, Lateksa rotaļlietas, vilnas rotaļlietas, gumijas rotaļlietas, Sausā barība, Vestes siksnas , pavadas, aksesuāri dzīvniekiem, Siksnas un pavadas, Kopšanas līdzekļi, pakaiši, suņu piedevas, dzīvnieku

BarberDog, suņu un kaķu frizētava

Valdeķu 62A, Rīga, LV-1058
Zooveikals, Dzīvnieku barība, Zoopreces, preces suņiem, preces kaķiem, preces grauzējiem, gultiņas, barība, vitamīni dzīvniekiem, zoopreces suņiem, bļodas, kārumi, Guļvietas, Kosmētika un šampūni, Kopšanas līdzekļi zobiem, kopšanas līdzekļi acīm, Kopšanas līdzekļi dzīvniekiem, Kosmētika spalvai, Šampūni spalvai, Kosmētika ausīm,

Cran-Ex, SIA

Katlakalna 8, Rīga, LV-1073
Stropes, vinča, palešu ratiņi, lakta, tilta celtņi, troses, telfers, domkrati, kravu nostiprināšanas siksnas , Kravu, (kravas) stropes, štropes, Štrope ķēdes, spriegotāji, siksnas , lentas, atsaites, āķi, cilpas.

Levi Strauss & Co, Veikals

Dzirnavu 68, Rīga, LV-1050
LEVIS, džinsi, Apavi, veļa, siksnas , jostas, džinsu veikals, aksesuāri, apģērbi, džinšu bikses, džinsu

LPX Trade, SIA

Palangas 7, Liepāja, LV-3401
Produkti:: ✓ Kravas pārvadājumu piederumi ✓ Kravas bloķēšanas piederumi ✓ Plakanas lentveida stropes ✓ Stiprināšanas siksnas ✓ Apaļas stropes

Mariņas, SIA, Autokapsēta Mārupē

Lielā 76, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Pakalpojumi:: ✓ Rezerves daļu tirdzniecība ✓ Auto evakuācija ✓ Likvidācijas sertifikāti Autokapsēta:

Laipni aicināti autokapsētā Mariņas! Autokapsēta Mariņas darbojas jau no 1993. gada. Mūsu galvenais darbības virziens ir vieglo automašīnu lietotu rezerves daļu tirdzniecība. Autokapsēta Mariņas ir viena no lielākajām Latvijā, tādēļ klientiem varam piedāvāt ļoti plašu auto detaļu klāstu. Mūsu auto kapsēta iepērk automašīnas ar jebkura izlaiduma gadu, tajā skaitā arī avarējušas un ar defektiem jebkurā Latvijas vietā. Iespējama auto evakuācija. Apmaksu veicam tūlīt ar skaidru naudu vai ar pārskaitījumu. Visiem auto kapsētā pieņemtajiem transporta līdzekļiem tiek izsniegti likvidācijas sertifikāti.

all4pets, Olaines veterinārā klīnika

Zeiferta 12, Olaine, Olaines nov., LV-2114
"all4pets" pakalpojumi: ✓ Terapija un identifikācija; ✓ Dzīvnieku vakcinācija; ✓ Laboratoriskie izmeklējumi; ✓ Dzīvnieku ķirurģija; ✓ Dzīvnieku stomatoloģija; ✓ Vetārsta mājas vizīte; ✓ Barība dzīvniekiem; ✓ Medikamenti dzīvniekiem Papildus: Veterinārās klīnikas konsultatīvajā aptiekā iespējams iegādāties dažāda veida dzīvnieku papildbarības, vitamīnu un minerālvielu preparātus. Tāpat piedāvājam vairākus pretparazitāro līdzekļu veidus, ādas un apmatojuma uzlabošanai paredzētus līdzekļus, kaulu un locītavu papildbarību, papildbarību veselības stiprināšanai un uzlabošanai.

Zoopet.lv, SIA Tuvs zoopreču internetveikals

Cesvaines 10, Rīga LV-1073
Apraksts: Firma "Tuvs" dibināta 2000. gada decembrī Rīgā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle. Mūsu uzņēmums veic zoopreču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Mēs piedāvājam arī citus produktus, piemēram, Van CAT (Turcija), Eminent Pet Food (Čehija), Crystal litter silikons (Ķīna), Kauno Grūdai (Lietuva), kuri apmierinās jūsu mājdzīvniekus! Pie mums strādā profesionāļi, kas sniegs atbildes uz visiem jūsu jautājumiem un piedāvās jūsu mājdzīvniekiem labākās kvalitātes pārtiku un labas cenas. VAN CAT, PREMIUM CAT LITTER BRAND OF THE YEAR 2019.-2020. gada labākā prece pasaulē. Zoopreces ar piegādi visā Latvijā. Profesionālā suņu un kaķu barība no Vācijas.

Veterinārais centrs ZuZu.land

Jūras 1A, Ventspils, LV-3601
Mūsu sniegtie pakalpojumi ietver::

Ikdienas Mājdzīvnieku Barība, Gardumi, Aksesuāri un Apģērbs: Mēs piedāvājam augstas kvalitātes barību, gardumus, aksesuārus un apģērbu jūsu mājdzīvniekiem, lai nodrošinātu viņiem laimīgu un pilnvērtīgu dzīvi.

Veterinārā Aptieka un Veselīgus pārtikas produktus: Mūsu aptiekā jūs atradīsiet plašu izvēli medikamentu, vitamīnu, un uztura piedevu, lai jūsu mājdzīvnieks būtu vesels un vitāls.

Veterinārārstu konsultācijas: Mūsu pieredzējušie veterinārārsti ir šeit, lai sniegtu jums vislabāko padomu un sirsnīgi rūpīgu aprūpi jūsu mājdzīvniekam.

Vakcinācijas un laboratoriskie izmeklējumi: Mēs nodrošinām vakcinācijas un veicam laboratoriskos izmeklējumus, lai saglabātu jūsu mājdzīvnieka veselību un novērstu slimības. Medicīniskās procedūras un ķirurģija: Mēs piedāvājam medicīniskās procedūras un ķirurģijas pakalpojumus, lai ārstētu un atveseļotu jūsu mājdzīvnieku.

 

I.R. AUTO, SIA Shadow

Bukulti, Ādažu 26, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Krāsošana: Krāsošanas darbus mašīnai var veikt ne tikai pēc avārijām, negadījumiem vai citiem redzamiem defektiem, bet arī vienkārši - ja gribas atjaunot auto krāsu, lai tā spīd un nerūsē! Mums ir milzīga pieredze auto krāsošanas darbos. Autoserviss ir aprīkots ar krāsošanas kameru un visiem nepieciešamajiem materiāliem, lai darbs tiktu veikts ātri un kvalitatīvi. Mēs strādājam tikai ar pārbaudītiem krāsošanas materiāliem, lai nodrošinātu augstāko kvalitāti un klientiem - izdevīgas cenas. Veicam pilnu vai daļēju auto krāsošanu, kā arī atsevišķu virsbūves detaļu krāsošanu.

Top Trans SIA, Autoserviss Tukumā

Rūpniecības 1, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Pakalpojumi:: ✓ auto serviss ✓ auto apkope ✓ vieglo, kravas un komerctransporta riepas ✓ riepu montāža ✓ auto diski ✓ auto ķīmija ✓ auto aksesuāri ✓ auto mazgātuve ✓ auto salonu tīrīšana u.c. Par uzņēmumu: SIA "Top Trans" piedāvā veikt auto remontu, apkopi, riepu montāžu, kā arī riepu maiņu. Tāpat uzņēmums Tukumā nodrošina auto mazgāšanu un auto salonu tīrīšanu. "Top Trans" ir PREVAL aerosolu vienīgais oficiālais pārstāvis Baltijā. Auto remonts, serviss, apkope, riepas Tukumā, Tukums.

Cortex, SIA, Veterinārā klīnika, aptieka un dzīvnieku frizētava

Plūdoņa 36-1, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Par uzņēmumu: SIA "Cortex" ir veterinārā klīnika, aptieka un dzīvnieku frizētava Bauskā, kas sniedz veterināros pakalpojumus, kā arī piedāvā dažādus dzīvnieku kopšanas līdzekļus, dzīvnieku barību un medikamentus.

GUNMARKET EU, SIA, Mednieku un makšķernieku veikals Rīgā

Latgales 243, Rīga LV-1019
Piedāvājam: Preces MEDĪBĀM, medniekiem ✓ ieroči ✓ patronas ✓ aksesuāri ✓ apģērbs un apavi ✓ ekipējums, komplekti Preces MAKŠĶERĒŠANAI, makšķerniekiem ✓ makšķeres un spiningi ✓ spoles ✓ vizuļi un vobleri ✓ auklas ✓ apģērbs un apavi