Siksnas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

DACS, SIA

Pasta 3, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
SIA DACS, agro tehnika, rezerves daļas, rezerves daļas traktoriem, eļļas, siksnas , automašīnu siksnas , Traktoru rezerves daļas, gultņi, visa veida gultņi, siksnas .

Dzintara veterinārā klīnika, SIA

Dzintaru 8, Liepāja, LV-3401
Pretblusu līdzekļi, pretblusu pilieni, pretērču līdzekļi, pretērču pilieni, Foresto kakla siksnas , Nexgard

DZ Automeistars, SIA, Riepu serviss

Lietuvas šoseja 5, Jelgava LV-3001
Autoservisa pakalpojumi:: ✓ radiatoru noņemšana/uzstādīšana ✓ sūkņu maiņa ✓ termostata maiņa ✓ dzesēšanas šķidruma maiņa ✓ dzinēju un ātrumkārbu maiņa ✓ siksnu pievada, zobsiksnas maiņa ✓ aizdedzes sistēmas sveču maiņa ✓ dzinēja galvas blīves maiņa ✓ sajūga komplekta maiņa ✓ auto sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ auto diagnostika ✓ palīdzība uz ceļa Jelgavas robežās
ZL.LV iesaka

HL Tehnika, STIHL veikals Saldus

Turpinām strādāt klātienē!
Apvedceļš 15A, Saldus, Saldus nov., LV-3801
dastmērs, mitrummēritājs, asmeņi, diski krūmgriezim, skrūves, cilindrs, virzuļi, gredzeni, akumulatori, siksnas , , gaitas siksnas , asmeņu siksnas , aizsargzābaki, aizsargķivere, ķivere, aizsargcimdi, cimdi, uzkabe,

AV Motoserviss, SIA, Veikals-serviss

Gulbenes 4, Alūksne, Alūksnes nov., LV-4301
Piedāvājums: ✓ Kvadraciklu rezerves daļas; ✓ Motorolleru rezerves daļas; ✓ Mopēdu un motociklu rezerves daļas; ✓ Ekipējums; ✓ Instrumenti; Virsraksts: Pie mums iespējams iegādāties arī tādas rezerves daļas kā amortizatori, apgaismojums, motori, motorolleru rezerves daļas, POCKET rezerves daļas, kvadraciklu rezerves daļas, ķēdes, mopēdu un motociklu rezerves daļas, cilindra galvas cilindri, ekipējums, elektrosistēmas sastāvdaļas, filtri, gultņi, izpūtēji.

TECHNITIS LATVIJA, SIA, instrumentu veikals

"Rīgas-Siguldas šoseja 3A", Berģi, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Elektroinstrumentu un celtniecības tehnikas tirdzniecība: ✓ Akumulatora instrumenti ✓ Elektriskie instrumenti ✓ Mērinstrumenti ✓ Darbarīki ✓ Kāpnes un trepes ✓ Santehnikas instrumenti ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas mašīnas ✓ Dārza instrumenti un tehnika ✓ Metināšanas iekārtas ✓ Darba apģērbs ✓ Abrazīvie materiāli ✓ Celtniecības tehnika ✓ Zemes rakšanas un pārvietošanas mašīnas ✓ Demontāžas un hidrauliskās iekārtas ✓ Komunālais transports ✓ Kompresori un ģeneratori ✓ Betona apstrādes iekārtas ✓ Apmetuma un betona maisīšanas iekārtas ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Augstspiediena mazgātāji un ūdens sūkņi ✓ Būvlaukumu aprīkojums

Autodok.lv

Rīga
Apraksts: Diennakts tehniskā palīdzība uz ceļa vai pie jūsu mājām. Bieži gadās, ka no rīta nevar piedarbināt auto, neuztraucieties - zvaniet!

Rēzeknes autobusu parks filiāle Autoosta Kārsava, AS

Vienības 40, Kārsava, Ludzas nov., LV-5717
Pakalpojumi:: ✓ Pasažieru pārvadājumi ✓ Autobusu noma ✓ Autoserviss ✓ Transports personām ar kustību traucējumiem ✓ Autobuss ekskursijām ✓ Autobusi pārvadājumiem Eiropā. Rēzeknes autobusu parks:

Akciju sabiedrība "Rēzeknes autobusu parks" piedāvā autobusu nomu ar šoferi, bez nobraukuma ierobežojuma, par ļoti pieejamu cenu, ar dažādu vietu skaitu, servisa un komforta līmeni atbilstoši jūsu prasībām. Mūsu komfortablie autobusi paredzēti braucieniem pa Latviju un Eiropu tūrisma ceļojumiem, lietišķiem braucieniem, kultūras pasākumu apmeklējumiem vai vienkārši izklaides braucieniem, kā arī darbinieku un skolēnu pārvadāšanai.

Rēzeknes autobusu parks, AS

Jupatovkas 5, Rēzekne, LV-4601
Pakalpojumi:: ✓ Kravas automašīnu diagnostikas centrs ✓ Riepu remonts ✓ Dīzeļmotoru diagnostika ✓ Dīzeļmotoru dūmainības tests ✓ Automazgātava ✓ Bremžu sistēmas diagnostika ✓ Bremžu stends ✓ Ritošās daļas pārbaude un remonts ✓ Auto gaismas pārbaude ✓ Automašīnu tehnisko apkopju veikšana ✓ Automašīnu sagatavošana valsts tehniskajai apskatei ✓ Autoevakuācijas pakalpojumi un palīdzība uz ceļa

Patrioti, armijas preču veikals Rīgā

Armijas preču veikals Latvijā Nr 1 !
Tallinas 94, Rīga, LV-1009
Par uzņēmumu:

"Patrioti", armijas preču, darba apģērbu, apavu veikals Rīgā. Veikalā ir pieejamas gan armijas preces, gan civilās preces aktīvai atpūtai no Zviedrijas, ASV, Vācijas, Holandes, Anglijas, Francijas. Pieejami formas tērpi, darba apģērbi un apavi, kā arī armijas apavi. Strādājam pa visu Latviju, piegāde visā Latvijā.

MPP tehnika, SIA

"Ozolaine" , Tīnūžu pagasts, Ogres nov. LV-5015
Apraksts: Uzņēmums nodarbojas ar pneimotransporta un aspirācijas iekārtu ražošanu un uzstādīšanu un meklē jaunas iespējas ne tikai Latvijas, bet arī Baltijas tirgū. Mērķis ir kļūt par lielāko pneimotransporta un aspirācijas iekārtu ražotāju, turpinot nostiprināt savas pozīcijas Latvijas tirgū, kā arī specializēties savā nozarē, kas ļauj esošajiem un potenciālajiem klientiem paļauties uz mūsu ieteikumiem.

Ikaross, veterinārā klīnika

Gobas 10A, Rīga, LV-1016
Pakalpojumi:: ✓ Vispārējā dzīvnieku veselības pārbaude; ✓ Vakcinācija, mikročipošana, kā arī mājdzīvnieku reģistrācija Lauksaimniecības datu centrā (LDC); ✓ Higiēnas procedūras dzīvniekiem – cirpšana, nagu griešana, peri-anālo dziedzeru tīrīšana; ✓ Mājas vizītes Rīgā un Rīgas rajonā; ✓ Pilna klīniskā izmeklēšana un nepieciešamās terapijas nozīmēšana un veikšana; ✓ Eksotisko dzīvnieku izmeklēšana, konsultācija un dažādas terapeitiskās un ķirurģiskās manipulācijas; ✓ Dienas stacionārs – pastiprinātai dzīvnieku novērošanai, terapijas koriģēšanai, ilgstošu šķīduma terapijas veikšanai. Pieejama arī intravenozā barošana.

Ikaross, veterinārā klīnika

Lilijas 28, Rīga, LV-1055
Pakalpojumi:: ✓ Vispārējā dzīvnieku veselības pārbaude; ✓ Vakcinācija, mikročipošana, mājdzīvnieku reģistrācija Lauksaimniecības datu centrā (LDC); ✓ Higiēnas procedūras dzīvniekiem – cirpšana, nagu griešana, peri-anālo dziedzeru tīrīšana, zobu tīrīšana, raušana; ✓ Mājas vizītes Rīgā, Rīgas rajonā; ✓ Pilna klīniskā izmeklēšana, terapijas nozīmēšana un veikšana; IDEXX asins laboratorija (asins izmeklēšana uz vietas), ķirurģiskās operācijas, ortopēdijas operācijas; ✓ klīnika aprīkota ar augstas klases aparatūru FILLIPS 15, USG, rentgens, inhalācijas aparāts, monitors ar elpošanas, sirds un spieduma kontroli, skābekļa aparāts; ✓ Eksotisko dzīvnieku izmeklēšana, konsultācija, terapeitiskās un ķirurģiskās manipulācijas; ✓ aktīva sadarbība ar LABOKLIN, ARTUVETRIN, BIOR laboratorijām ✓ konsultācija ar vadošiem speciālistiem Austrijā, Vācijā, Nīderlandē, Krievijā ✓ Dienas stacionārs – pastiprinātai dzīvnieku novērošanai, terapijas koriģēšanai, ilgstošu šķīduma terapijas veikšanai.

Viss mēbelēm, veikals

Čiekurkalna 1.līnija 11, Rīga, LV-1026
Piedāvājumā:: ✓ Rokturi ✓ Pacelšanas mehānismi ✓ LED Lampas ✓ Furnitūra birojam ✓ Viras ✓ Vadotnes ✓ Kājas un riteņi mēbelēm ✓ Plauktu turētāji ✓ Atslēgas ✓ Savilces ✓ Skrūves ✓ Bīdāmās sistēmas ✓ Furnitūra gultām un galdiem ✓ Furnitūra duškabīnēm

Dārza un meža tehnikas veikals-serviss, SIA Vasara.lv

Loku 4, Liepāja LV-3401
Apraksts: Mūsu dārza un meža tehnikas veikali „VASARA” piedāvā pasaules vadošo zīmolu motorzāģus, zāles pļāvējus, krūmgriežus un trimmerus, dzīvžoga šķēres, dārza traktorus un raiderus, robotizētos zāles pļāvējus, zaru smalcinātājus, augstspiediena mazgātājus, lapu pūtējus, sniega pūtējus, uzkopšanas tehniku mājai, celtniecības tehniku, darba un brīvā laika apģērbu, dažādus piederumus un aksesuārus meža un dārza tehnikai. Dinamiski ritošajā laikmetā milzīga daļa visdažādāko lietu tiek atrisinātas internetā. Tādēļ lai taupītu mūsu visaizņemtāko klientu laiku piedāvājam iepazīties ar preci un iegādāties to mūsu specializētāja interneta veikala www.vasara.lv. Šeit mēs nodrošinām tikpat profesionālu apkalpošanu kā mūsu veikalos. Turklāt arī internetā pirktā tehnika tiks sagatavota ekspluatācijai un pārbaudīta musu servisa. Mēs garantējam, ka pie mums pirktajai tehnikai būs pieejamas oriģinālās rezerves daļas, kā arī garantijas un pēc garantijas serviss

Dārza un meža tehnikas veikals-serviss, SIA Vasara.lv

Zaļā 22, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Apraksts:

Mūsu dārza un meža tehnikas veikali "VASARA" piedāvā pasaules vadošo zīmolu motorzāģus, zāles pļāvējus, krūmgriežus un trimmerus, dzīvžoga šķēres, dārza traktorus un raiderus, robotizētos zāles pļāvējus, zaru smalcinātājus, augstspiediena mazgātājus, lapu pūtējus, sniega pūtējus, uzkopšanas tehniku mājai, celtniecības tehniku, darba un brīvā laika apģērbu, dažādus piederumus un aksesuārus meža un dārza tehnikai. Dinamiski ritošajā laikmetā milzīga daļa visdažādāko lietu tiek atrisinātas internetā. Tādēļ, lai taupītu mūsu visaizņemtāko klientu laiku, piedāvājam iepazīties ar preci un iegādāties to mūsu specializētāja interneta veikala www.vasara.lv. Šeit mēs nodrošinām tikpat profesionālu apkalpošanu kā mūsu veikalos. Turklāt arī internetā pirktā tehnika tiks sagatavota ekspluatācijai un pārbaudīta mūsu servisā. Mēs garantējam, ka pie mums pirktajai tehnikai būs pieejamas oriģinālās rezerves daļas, kā arī garantijas un pēcgarantijas serviss.

Anitas veterinārā aptieka

Krišjāņa Valdemāra 4, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Par Anitas veterināro aptieku:

Anitas veterinārā aptieka Talsos atrodas pilsētas centrā pretī Rimi tirdzniecības centram. Plašā sortimentā tiek piedāvāta barība (sausā, mitrā, specializētā, ārstējošā), gaļas kaltējumi, našķi, kārumi, vitamīni, rotaļlietas, siksnas, aksesuāri, guļvietas, bļodas, kopšanas līdzekļi, smiltis, pakaiši. Šeit Jūs varat iegādāties vitamīnu un minerālvielu piedevas dažādu sugu lauksaimniecības dzīvniekiem, žurku, peļu, skudru, prusaku un citu kaitēkļu indes, dažādu dezinfekcijas līdzekļus. Aptiekā var iegādāties veterināros medikamentus (dažāda veida antibiotikas, pretsāpju līdzekļus, pret parazitāros līdzekļus, pretalerģiskos līdzekļus), ar receptēm, ko izsniedz dzīvnieka ārstējošais veterinārārsts, pārsiešanas materiālus un dažāda tilpuma šļirces. Anitas veterinārajā aptiekā Jūs apkalpos pieredzi bagātas un zinošas pārdevējas.

Krāslavas agrotehnika, SIA, Veikals

Rīgas 83, Krāslava, Krāslavas nov. LV-5601
Apraksts: Ļoti plašā klāstā tiek piedāvātas lauksaimniecības tehnikas rezerves daļas.

Autovilma, autoserviss

Valdeķu 15A, Rīga, LV-1004
Apraksts: Autoserviss Ziepniekkalnā. Auto metināšanas darbi, savirzes regulēšana.

Travertss, SIA, vieglo automašīnu, kravas auto, mikroautobusu autoserviss

Lizuma 1 k-16, Rīga LV-1006
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Auto signalizācijas uzstādīšana ✓ Auto signalizācijas remonts ✓ Motoru remonts ✓ Elektromotoru remonts ✓ Kondicionieru uzpilde ✓ Kondicionieru remonts ✓ Kravas auto remonts, serviss ✓ Mikroautobusu remonts, serviss ✓ Virsbūves remonts ✓ Ritošās daļas diagnostika ✓ Ritošās daļas remonts ✓ Riepu balansēšana ✓ Auto krāsošana ✓ Auto diagnostika